családi házak építése

A családi házak tervezése és építése során nagy figyelmet fordítunk az ésszerű, élhető terek kialakítására. Egy ház csak úgy válhat igazi otthonná, ha a benne élők jól érzik magukat. Mi, a Humán-Épnél mindig a leendő lakók igényei és elképzelései alapján dolgozunk, hozzáadva 20 éves építőipari tapasztalatunkat.

Gondos egyeztetéssel indítunk

Minden projektet azzal kezdünk, hogy összehívjuk irodánkba a leendő ingatlan tulajdonosait az érintett döntéshozókat és összefésüljük a terveket és anyagokat az igényekkel. Erre azért van szükség, mert minden terület és szakág képviselője saját szempontjaiból indul ki és nem feltétlenül vetik össze a különálló terveiket. Ezáltal óriási problémák keletkezhetnek, amelyek rendszerint csak a kivitelezés folyamán derülnének ki. Amikor már késő korrigálni, amikor már véges az idő és a költségkeret sem bír el váratlan fennakadásokat, kiadásokat.

Mire figyelünk tervezéskor?

Családi házaknál rendszerint nem mi készítjük a terveket, sokkal inkább kapott anyagból kell kiindulnunk. A tervezőkkel együttműködve arra törekszünk, hogy a házak maximálisan a felhasználói szempontok szerint épüljenek. Itt a helyiségek funkcionalitása és használhatósága a kulcs. Fontosnak tartjuk, hogy aki élni fog az általunk épített falak között, legyen elégedett és a ház minden szegletében érezze jól magát.

Praktikus és élhető tereket igyekszünk kialakítani mindenhol, figyelve arra, hogy azok könnyen berendezhetőek legyenek. Minden alakalommal figyelünk a benapozásra is, hogy ne legyenek sötét helyiségek. Figyelünk a megfelelő méretű közlekedőkre, hogy lehessen hová tenni a kabátokat és cipőket. Ne legyen például hatszög alakú, vagy éppen cső formájú hálószoba, mert lehetetlenség lesz berendezni. De ügyelünk arra is, hogy egy garázsban legyen hely a téli gumiknak, a fűnyírónak, vagy a kerékpároknak.

Olyan legyen, amilyet megálmodott

Tudjuk milyen összetett feladat megálmodni azt az otthont, ami akár életünk végig kiszolgál és boldoggá tesz minket. Éppen ezért, a megrendelőink fejével gondolkodva tekintjük át a terveket, a valós felhasználási szempontokat figyelembe véve. 20 év tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy milyen igények merülhetnek fel. Amennyiben lehetőségünk van rá, javaslatot is teszünk a tervezési szakaszban. Ha mondjuk kevésnek bizonyul a három hálószoba, akkor kialakítható legyen például még egy szoba.

Pontos, előre kiszámítható költségek

Egy építkezés során az egyik kritikus pont a költségkeret, ami mindig fix. Ezért ezt nekünk is minden esetben tartanunk kell. Nincs annál kellemetlenebb, ha folyamatosan változnak az árak, követhetetlenül nőnek, majd végül teljesen elszállnak. Mi mindent megteszünk azért, hogy ilyen nálunk ne fordulhasson elő. Éppen ezért végzünk előre mi magunk teljesen alapos, precíz, mindenre kiterjedő költségkalkulációt. Így már a folyamat legelejétől világosan látszik, hogy mi mennyibe fog kerülni és mennyi lesz a végösszeg. Mindezek után pedig, a kivitelezés már csak egy lendületes, óramű pontossággal működő gépezet.

Gyakori, hogy menet közben megváltoznak a megrendelői igények, vagy újabbak jönnek. Mivel fix a költségkeret, így műszaki javaslatokat szoktunk tenni hasonló minőségű, de jobb árú alternatívákra. Így a beltartalom és a minőség nem változik, de tudunk faragni a költségeken. Minden műszaki javaslatnál elengedhetetlen, hogy megfeleljen az elvárt műszaki színvonalnak, ezért ilyenkor mindig bevonjuk a felelős szakági vezetőket, mérnököket is. Nem kötünk olyan kompromisszumot, ami a minőség romlását eredményezné.

Óramű pontosságú kivitelezés

A kivitelezés legfontosabb pontja a jó szervezettség. Minden mindennel összefügg, így nagyon fontos, hogy hogyan, milyen sorrendben és ütemben szervezzük egymás után a feladatokat. Annak érdekében, hogy ne csússzon az átadás határideje, a pontos árkalkulációnk van segítségünkre. Még a kültéri munkák megkezdése előtt minden folyamatot szépen megtervezünk, beidőzítünk. Így a helyszínen már csak a forgatókönyvünk szerint kell megvalósítani a tervet. Ezáltal elkerüljük a brigádok és munkafolyamatok, alapanyagok egymásra várását és kiküszöböljük a holtidőket.

Fix, bevált és régóta ismert alvállalkozókkal dolgozunk, akikkel kölcsönös a bizalom és tisztelet. Azért tudunk gyorsak lenni a kivitelezés során, mert már előre minden rendbe van rakva, ki van számolva, le van egyeztetve és be van ütemezve. Éppen azért, hogy a helyszínen már csak a kivitelezéssel kelljen foglalkozni. Ezzel együtt is előfordulhat, hogy rajtunk kívül álló okok miatt várnunk kell például egy építőelemre, mert az aktuálisan nem beszerezhető. Ilyenkor mindig és azonnal tájékoztatjuk ügyfeleinket és igyekszünk megoldást találni a kialakult helyzetre.

Garancia

A törvény szerint előírtaknak megfelelően vállaljuk a garanciát munkánkra. Ha probléma merülne fel, akkor azt ennek keretében javítjuk. Nálunk a garancia nem kérdés, hiszen az a célunk, hogy olyan tökéletes munkákat tegyünk le az asztalra, amelyekre a benne dolgozók és mi magunk is büszkék lehessünk.

lépjünk kapcsolatba!

KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT!

Megbízóinkkal minden egyes pontot és részletet érintve, előre egyeztetjük a teljes folyamatot.

Üzenetküldés Visszahívást kérek
Üzenetküldés [contact-form-7 404 "Not Found"]
Visszahívást kérek [contact-form-7 404 "Not Found"]
Pályázat <