szolgáltatásaink

  • Saját beruházású ingatlanjainknál az egyik legfontosabb szempont az építési telek elhelyezkedése, tájolása, fekvése. Csak jó adottságokkal rendelkező, kertvárosi, belvárosi felkapott környékeken építünk. A jó tájolás mellett fontos szempont az épületek megközelíthetősége, a lakások elrendezése, berendezhetősége is.

  • A műemlék épületek felújítása a szívünk csücske. Hiszen munkánkkal nem csak újra használható, újkori állapotába állíthatunk vissza falusi épületeket, tájházakat vagy éppen templomokat. A műemlék felújítással hozzájárulhatunk hazánk kulturális, építészeti örökségeinek megőrzéséhez is, amelyhez mindig örömmel fogunk hozzá.

  • A közintézmények építése és felújítása során az épületek használhatóságát helyezzük a középpontba. Olyan szempontokat is figyelembe veszünk, amelyek az épület jellegéből, funkciójából adódóan fontosak. Újítottunk vagy építettünk már polgármesteri hivatalt, idősek otthonát, vidéki turistaházat, de piaccsarnokot, orvosi rendelőt, vagy sportöltözőt, közösségi házat és iskolát is.

  • A családi házak tervezése és építése során nagy figyelmet fordítunk az ésszerű, élhető terek kialakítására. Egy ház csak úgy válhat igazi otthonná, ha a benne élők jól érzik magukat. Mi, a Humán-Épnél mindig a leendő lakók igényei és elképzelései alapján dolgozunk, hozzáadva 20 éves építőipari tapasztalatunkat.

Pályázat <