ingatlanfejlesztés

Saját beruházású ingatlanjainknál az egyik legfontosabb szempont az építési telek elhelyezkedése, tájolása, fekvése. Csak jó adottságokkal rendelkező, kertvárosi, belvárosi felkapott környékeken építünk. A jó tájolás mellett fontos szempont az épületek megközelíthetősége, a lakások elrendezése, berendezhetősége is. Ezáltal tudunk olyan saját fejlesztésű sorházakat és társasházakat létrehozni, amelyek igazi otthonokká válnak.

Praktikus és élhető tereket alkotunk

Az ingatlanfejlesztés során fontos, hogy a tervezővel együtt gondolkodjunk. Így elkerüljük az irreális és átgondolatlan megoldásokat, amelyekkel sajnos sokszor találkozunk. Ha részt tudunk venni a tervezésben, akkor azt maximálisan a felhasználói szempontok szerint tesszük. A helyiségek funkcionalitása és használhatósága a kulcs. Fontosnak tartjuk, hogy aki élni fog az általunk tervezett és épített falak között, legyen elégedett és a ház minden szegletében érezze jól magát.

Praktikus és élhető tereket igyekszünk betervezni mindenhová, figyelve arra, hogy azok könnyen berendezhetőek legyenek. Minden alakalommal figyelünk a benapozásra is, hogy ne legyenek sötét helyiségek. Megfelelő méretű közlekedőket tervezünk, hogy lehessen hová tenni a kabátokat és cipőket. Ne legyen például hatszög alakú, vagy éppen cső formájú hálószoba, mert lehetetlenség lesz berendezni. De figyelünk arra is, hogy egy garázsban legyen hely a téli gumiknak, a fűnyírónak, vagy a kerékpároknak.

Kiemelkedni a sorból

Ahol lehetőség van rá, igyekszünk valamilyen pluszt, megszokottól eltérőt beletenni a tervekbe, elkészülő házakba, hogy igazán különleges tereket hozzunk létre. Ha keressük az olyan extra megoldásokat, amit még soha, sehol nem csináltak, akkor az szakmailag is jó próbatétel számunkra és kihívásként hajt minket előre. Hozzánk fűződik Debrecen egyetlen igazi Art-deco homlokzata, több szobával igény szerint bővíthető sorházas lakóparkunk, de a nappaliba nyíló lift is egy igazi különlegesség referenciáink sorában.

Pontos, előre kiszámítható költségek

Egy építkezés során az egyik kritikus pont a költségkeret, ami mindig fix. Ezért ezt nekünk is minden esetben tartanunk kell. Nincs annál kellemetlenebb, ha folyamatosan változnak az árak, követhetetlenül nőnek, majd végül teljesen elszállnak. Nálunk ilyen nem fordulhat elő. Éppen ezért végzünk mi magunk teljesen alapos, precíz, mindenre kiterjedő költségkalkulációt. Így már a folyamat legelejétől világosan látszik, hogy mi mennyibe fog kerülni és mennyi lesz a végösszeg. Mindezek után pedig a kivitelezés már csak egy lendületes, óramű pontossággal működő gépezet.

Gyakori, hogy menet közben megváltoznak az igények, vagy újabbak jönnek. Mivel fix a költségkeret, így műszaki javaslatokat szoktunk tenni hasonló minőségű, de jobb árú alternatívákra. Így a beltartalom és a minőség nem változik, de tudunk faragni a költségeken. Minden műszaki javaslatnál elengedhetetlen, hogy megfeleljen az elvárt műszaki színvonalnak, ezért ilyenkor mindig bevonjuk a felelős szakági vezetőket, mérnököket is. Nem kötünk olyan kompromisszumot, ami a minőség romlását eredményezné.

Óramű pontosságú kivitelezés

A kivitelezés legfontosabb pontja a jó szervezettség. Minden mindennel összefügg, így nagyon fontos, hogy hogyan, milyen sorrendben és ütemben szervezzük egymás után a feladatokat. Annak érdekében, hogy ne csússzon az átadás határideje, a pontos árkalkulációnk van segítségünkre. Még a kültéri munkák megkezdése előtt minden folyamatot szépen megtervezünk, beidőzítünk. Így a helyszínen már csak a forgatókönyvünk szerint kell megvalósítani a tervet. Ezáltal elkerüljük a brigádok és munkafolyamatok, alapanyagok egymásra várását és kiküszöböljük a holtidőket.

Fix, bevett és régóta ismert alvállalkozókkal dolgozunk, akikkel kölcsönös a bizalom és tisztelet. Azért tudunk gyorsak lenni a kivitelezés során, mert már előre minden rendbe van rakva, ki van számolva, le van egyeztetve és be van ütemezve. Éppen azért, hogy a helyszínen már csak a kivitelezéssel kelljen foglalkozni.

Garancia

A törvény szerint előírtaknak megfelelően vállaljuk a garanciát munkánkra. Ha probléma merülne fel, akkor azt ennek keretében ki is javítjuk. Nálunk a garancia nem kérdés, hiszen az a célunk, hogy olyan tökéletes munkákat tegyünk le az asztalra, amelyekre a benne dolgozók és mi magunk is büszkék lehessünk.

Hogyan dolgozunk?

lépjünk kapcsolatba!

KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT!

Megbízóinkkal minden egyes pontot és részletet érintve, előre egyeztetjük a teljes folyamatot.

Üzenetküldés Visszahívást kérek
Üzenetküldés

Visszahívást kérek [contact-form-7 404 "Not Found"]
Pályázat <