közintézmények építése, felújítása

A közintézmények építése és felújítása során az épületek használhatóságát helyezzük a középpontba. Olyan szempontokat is figyelembe veszünk, amelyek az épület jellegéből, funkciójából adódóan fontosak. Újítottunk vagy építettünk már polgármesteri hivatalt, idősek otthonát, vidéki turistaházat, de piaccsarnokot, orvosi rendelőt, vagy sportöltözőt, közösségi házat és iskolát is.

Miért nézzük át mindig a terveket?

A közintézmények kapcsán jellemzően kész tervekből dolgozunk a kivitelezés során. Viszont ettől függetlenül azzal kezdünk, hogy összefésüljük a terveket és anyagokat. Ehhez összehívjuk az összes érintettet, döntéshozókat és szakági tervezőket, hogy egységes, mindenki számára elfogadott alapra építsünk. Erre azért van szükség, mert minden terület és szakág tervezője a saját szempontjaiból indul ki és nem feltétlenül vetik össze a különálló terveiket. Ezáltal óriási problémák keletkezhetnek, amelyek rendszerint csak a kivitelezés folyamán derülnének ki, amikor már késő azt korrigálni és a költségkeret sem bírná el a váratlan kiadásokat. Ha ilyet találunk, akkor igyekszünk javaslatot is tenni ennek orvoslására.

Mindent a felhasználói igények szerint

Gyakran találkozunk olyan tervekkel, amelyek inkább tankönyvi példák, mintsem életszerű, gyakorlatban használható megoldások. 20 éves kivitelezői múltunk ezen a területen felvértezett minket annyi tapasztalattal, hogy előre lássuk, milyen igények merülhetnek fel egy közintézmény építése, vagy éppen felújítása során. Előfordult már, hogy indokolatlanul magas volt a műszaki tartalom, amely meglehetősen megemelte volna a költségvetést. Javaslatainkat elfogadva ésszerű kompromisszumra jutottunk, így bele tudtunk férni a költségvetésbe.

Pontos, előre kiszámítható költségek

Egy közintézmény építése, felújítása során az egyik kritikus pont a költségkeret, amely mindig fix. Ezt nekünk is minden esetben tartanunk kell. Mindent megteszünk azért, hogy az eredeti, elfogadott tervet szögre pontosan tartsuk. Éppen ezért készítünk minden projekt elején teljes, mindenre kiterjedő költségkalkulációt. Ezáltal a folyamat legelejétől világosan látszik minden fél számára, hogy mi mennyibe fog kerülni és mennyi időt vesz majd igénybe. Ezek után, a kivitelezés során már a kész adatokból, előre kikalkulált számokból kell dolgozunk, amely nemcsak megkönnyíti a munkánkat, de a határidőben és költségkeretben való átadást is eredményezik.

Óramű pontosságú kivitelezés

A kivitelezés legfontosabb pontja a jó szervezettségben rejlik. Itt minden mindennel összefügg, így nagyon fontos, hogy hogyan, milyen sorrendben és ütemben szervezzük egymás után a feladatokat. Annak érdekében, hogy ne csússzon az átadás határideje, a pontos árkalkulációnk van segítségünkre. A munkánk megkezdése előtt minden folyamatot szépen megtervezünk, beidőzítünk. Így a helyszínen már csak a forgatókönyvünk szerint kell megvalósítani a tervet. Ezáltal elkerüljük a brigádok és munkafolyamatok, alapanyagok egymásra várását és kiküszöböljük a holtidőket.

Fix, bevált és régóta ismert alvállalkozókkal dolgozunk, akikkel kölcsönös a bizalom és tisztelet. Azért tudunk gyorsak lenni a kivitelezés során, mert már előre minden rendbe van rakva, ki van számolva, le van egyeztetve és be van ütemezve. Éppen azért, hogy a helyszínen már csak a kivitelezéssel kelljen foglalkozni.

Pályázat sem akadály

A pályázatok kapcsán teljes elszámolhatóságot biztosítunk. Sok ügyfelünk építtet és épít pályázat igénybevételével. Általánosságban elmondható, hogy a projektjeink pályázatos ellenőrzései nagyon rövidek szoktak lenni és gond nélkül lezajlanak.

Garancia

A törvény szerint előírtaknak megfelelően vállaljuk a garanciát munkánkra. Ha probléma merülne fel, akkor azt ennek keretében ki is javítjuk. Nálunk a garancia nem kérdés, hiszen az a célunk, hogy olyan tökéletes munkákat tegyünk le az asztalra, amelyekre a benne dolgozók és mi magunk is büszkék lehessünk.

lépjünk kapcsolatba!

KERESSE ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT!

Megbízóinkkal minden egyes pontot és részletet érintve, előre egyeztetjük a teljes folyamatot.

Üzenetküldés Visszahívást kérek
Üzenetküldés

Visszahívást kérek [contact-form-7 404 "Not Found"]
Pályázat <